Vodka is ontzettend hot in Amerika: iedereen drinkt het en er zijn veel celebs die het promoten. Zo is Donald Trump het gezicht van Trump Vodka en Bruce Willis van Vodka Sobiewski. Voor Sex and the City 2 is zelfs een hele nieuwe Vodka ontwikkeld: de SKYY.

Waarom is Vodka zo hot in Amerika? Deze vraag stelden wij elkaar. We hebben ons erin verdiept en kwamen tot de ontdekking dat het ontzettend veelzijdig is. Je kunt het bijvoorbeeld als mixdrank gebruiken, maar je kunt het ook ‘on the rocks’ drinken, dus puur met een paar blokjes ijs. Dat laatste wordt in Nederland nog niet veel gedaan. Vooral omdat Nederlanders niet weten dat er ontzettend veel smaken te verkrijgen zijn. Het gekke is dat veel merken die in Amerika zo bekend en geliefd zijn, in Nederland worden geproduceerd! En toch is het nog niet zo geliefd als in Amerika. Wij denken dat dit ook te maken heeft met het imago dat Vodka heeft in Nederland. Het staat namelijk vooral bekend als drank dat makkelijk wegdrinkt en dus tot dronkenschap leidt.

Wij gaan hier verandering in brengen! Vodka heeft ook een hoger segment met waanzinnige smaaksensaties, waarvan men moet genieten. Via vodk.nl nemen wij u mee in de wereld van Vodka met soorten en merken uit Australië, Amerika, Finland, Kroatië, Rusland en nog veel meer delen van de wereld. Ons aanbod is groter dan bij slijterijen. We hebben ons aanbod met zorg uitgekozen, waarbij we vooral hebben gezocht naar de exclusievere merken zoals Belvedere. Exclusiviteit is onze boventoon, maar we verkopen ook reguliere merken als Russian Standard.

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u in huis haalt. Daarom is er bij veel flessen in de webshop een uitleg bijgevoegd, zoals waar de Vodka vandaan komt en hoe het gemaakt wordt. Uw bestelling heeft een gemiddelde levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Bij de exclusievere Vodka’s kan het iets langer duren, omdat we hiervan maar een beperkt aantal op voorraad hebben.